top of page
Βελτιώστε την όρασή σας

Είσαι αθλητής...

Είσαι αθλητής. Περνάς την ζωή σου προπονώντας το σώμα σου ώστε να αποδώσει στο μέγιστο. Τι κάνεις όμως με το μυαλό σου; Το Vision training δεν θα αλλάξει τον τρόπο που προπονείσαι,  θα βοηθήσει ώστε η προπόνησή σου να γίνει πανίσχυρη. Η αντίληψη είναι δύναμη, Το Vision training  αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις τον αγώνα, και το πώς βλέπεις τον αγώνα επηρεάζει το πώς παίζεις στον αγώνα. Σου μαθαίνει να τα βλέπεις όλα καλύτερα και να αντιδράς πιο γρήγορα. Το Vision Training σε επιταχύνει, επιβραδύνοντας τον αγώνα. Άνοιξε τα μάτια σου! Δες τα σπορ καλύτερα!

Συμπτώματα

 • ​Βλέπετε θολά;
 • Δυσκολεύεστε να εστιάσετε;
 • Κάνετε λάθος πάσα στον αντίπαλο;
 • Χάνετε συχνά την μπάλα;
 • Υπολογίζετε λάθος τις αποστάσεις;
 • Έχετε πονοκέφαλο μετά τα σπορ;
 • Βλέπετε ποτέ διπλά;
 • Δε σκοράρετε από κάποιο σημείο;
 • Χάνετε την μπάλα εν κινήσει;
 • Δυσκολεύεστε να υπολογίσετε την  

  κατεύθυνση αντικειμένου;

 • Δεν αντιλαβάνεστε την ταχύτητα;
 • Ξαφνιάζεστε καθώς παίζετε;
 • Χάνετε την ισορροπία σας;
 • Βγαίνετε εκτός γηπέδου;

Larry Fitzgerald

Πρωταθλητής Arizona Cardinals

" Το Οπτομετρικό Vision Training έκανε μεγάλη διαφορά στη ζωή και στην καριέρα μου. Ήμουν τυχερός που αντιλήφθηκα εγκαίρως τα προβλήματα όρασης που είχα. Τα προβλήματα όρασης που σχετίζονται με την μάθηση μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην εκπαίδευση ενός παιδιού. Μην περιμένετε, αναλάβετε δράση σήμερα! "

"Optometric Vision Therapy made a big difference in my life and my career. I was fortunate that my vision problems were caught early in life. Learning-related vision problems can have a serious impact on a child's education. Don't wait, take action today!"

Πυραμίδα Οπτικών Δεξιοτήτων

Επεξήγηση περιεχομένου
Επεξήγηση περιεχομένου

Στην πυραμίδα αυτή βλέπουμε τις οπτικές δεξιότητες με ιεράρχηση. Στην βάση της πυραμίδας βρίσκονται οι προϋποθέσεις και οι απαραίτητες προδιαγραφές ώστε να έχουμε υγιή και λειτουργικά μάτια. Καθώς ανεβαίνουμε προς τα πάνω βλέπουμε τις οπτικές δεξιότητες που απαιτούν ένα καλά οργανωμένο ¨οπτικό σύστημα¨. Στην κορυφή βρίσκεται ο οραματισμός που αποτελεί το αποτέλεσμα της απόλυτης συνεργασία του οπτικού συστήματος με τον εγκέφαλο. [ Κλικ για μεγένθυνση ]

press to zoom
1/1

η λύση...


Η σωστή συνεργασία μας με τον οφθαλμίατρο και τον προπονητή του αθλητή είναι αναγκαία για να έχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.  Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας απομονώνουμε τις οπτικές δεξιότητες και δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να «προπονήσουμε» το οπτικό σύστημα του αθλητή. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή στην επίδοση των αθλητών μετά τους πρώτους μήνες και συνήθως αποτυπώνονται σε λιγότερα λάθη, αύξηση την ευστοχίας και της συγκέντρωσης, βελτιωμένη συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα, καλύτερη πρόβλεψη των επόμενων κινήσεων και ευκολία στην κίνηση κατά μήκος του γηπέδου, καλύτερο προσανατολισμό, καλύτερη συγκέντρωση, καλύτερη ισορροπία.

Ανάλογα με το άθλημα και το επίπεδο δυσκολίας, το πρόγραμμα Vision Training προσαρμόζεται για να βελτιώσει τις κατάλληλες οπτικές δεξιότητες που χρειάζεστε.

 

Παράδειγμα: Είστε ένας παίχτης του μπάσκετ...

πρέπει να έχετε εξαιρετική περιφερειακή όραση ώστε να αντιλαμβάνεστε τους συμπαίχτες και τους αντιπάλους σας χωρίς να προδίδετε την επόμενη κίνησή σας. Πρέπει να υπολογίζετε σωστά τις αποστάσεις σας από το γήπεδο, την μπασκέτα και τους άλλους παίχτες και αυτό απαιτεί ταχύτατες εναλλαγές στην εστίαση και στις δυναμικές οφθαλμικές κινήσεις σας. Τα μάτια σας καθοδηγούν την κίνηση του σώματός σας (οπτοκινητικός συντονισμός) και συνεπώς μια λάθος εκτίμησή σας οδηγεί σε λάθος ή μία χαμένη ευκαιρία να επιτύχετε και να σκοράρετε.

 

Στο βίντεο θα δείτε πραγματικούς αθλητές από διάφορα σπορ αλλά και αξιωματικούς της πολεμικής αεροπορίας να «προπονούν» τις οπτικές τους δεξιότητες. Όλες οι δραστηριότητες που περιγράφονται αποτελούν μέρος των προγραμμάτων Sports Vision Training που πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας.

Είστε Προπονητής;

Αν είστε προπονητής και θέλετε οι αθλητές σας να πετύχουν εξαιρετικές επιδόσεις, τότε το Sports Vision Training είναι η μέθοδος που χρειάζοντε. Ο στόχος σας είναι οι αθλητές σας να γίνουν πρωταθλητές. Για να γίνει αυτό θα πρέπει το σώμα τους να λειτουργεί με απόλυτο έλεγχο. Ο νους είναι που οδηγεί το σώμα!

Μαζί θα πρέπει να παρατηρήσουμε τους αθλητές σας κατά την διάρκεια της προπόνησης και του παιχνιδιού και να εντοπίσουμε τις αδυναμίες τους. Κατόπιν, θα πραγματοποιηθεί οπτομετρική αξιολόγιση των οπτικών τους δεξιοτήτων και θα εντοπιστούν οι αδυναμίες της όρασής τους. Συλλέγοντας όλα τα δεδομένα θα διαμορφωσουμε το πρόγραμμα Sports Vision Training που του ταιριάζει στο κάθε ένα ξεχωριστά ή και ομαδικά.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!​

Σύγκλιση, εστίαση,εντοπισμός,αντίληψη βάθους,συγκέντρωση,Οφθαλμικές κινήσεις pursuit

Βίντεο και Φωτογραφίες

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/9

Αποκτήστε τις επιδόσεις που ονειρεύεστε ¨προπονώντας¨ το μυαλό σας!

bottom of page